Maileg big brother hiker mouse 17-2205-00

€32,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)
Levertijd: 1-3 werkdagen
Materiaal: 100% katoen en karton

Deze grote broer is een echte avonturier. Met zijn slaapzak op zijn rug reist hij heel de wereld rond. Heel leuk, in zijn pootjes zitten magneetjes, zodat hij de stokjes van het kampvuur of de lantaarn kan vasthouden (deze zijn apart te bestellen)

Speelgoedsetje is inclusief:
- muisje (12 cm)
- slaapzak
- kleertjes (kunnen aan en uitgetrokken worden)

MAILEG PRODUCEERT DUURZAAM

Bij Maileg vinden ze het erg belangrijk dat de producten die ze uitbrengen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met fabrieken en leveranciers om op die manier betrouwbare en veilige producten te kunnen garanderen. De kwaliteitscontrole is strikt en alle Maileg producten zijn veilig bevonden en CE-getest. Maileg producten worden geproduceerd in Sri Lanka en China; alle fabrieken waarmee wordt samengewerkt zijn familiebedrijven die zich hebben toegelegd op productie van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft Maileg eigen personeel dat toezicht houdt op de productie en verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van de Maileg producten.

MAILEG

Het Deense designmerk Maileg is in 1999 opgericht door Dorthe en Erik Mailil. Dorthe heeft een unieke stijl en is verantwoordelijk voor het design van alle Maileg producten. Bij Maileg wordt elk ontwerp wordt met veel oog voor detail gemaakt, de Maileg producten worden deels met de hand gemaakt en er wordt altijd gezocht naar bijzondere materialen. Waar mogelijk kiezen ze voor biologisch katoen, maar veelal wordt gebruik gemaakt van een mengeling van stoffen om zo tot de meest bijzondere combinaties te kunnen komen. Er wordt hoe dan ook altijd gekozen voor de allerbeste materialen, waaronder; biologisch katoen, gifvrije en loodvrije verf en recycleerbaar hout.
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen