MAILEG EXTENSIE VOOR KASTEEL - HAL

€42,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

MLG227

Kastelen spreken tot de verbeelding van elk kind. Zie je de Maileg muizen al wonen in dit magisch kasteeltje. Je kan het tussen de twee kasteeltorens zetten of apart mee spelen als klein poppenhuis.

Dit kasteel is een prachtig huis voor alle muizen, gemaakt van karton en afgewerkt met nostalgische Maileg prints.

Extensie voor kasteel Hal van MAILEG is een klein poppenhuis in de vorm van een kasteeltje, opnieuw een slim design van dit magische Deense speelgoed merk.a

Schattige speelfiguurtjes, poppenhuis meubels & accessoires zijn apart verkrijgbaar, check zeker alle andere items van Maileg.

Afmetingen: 25 x 29 cm
Materiaal: gemaakt uit stevig karton met de mooie Maileg print en FSC label
Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen