MAILEG KASTEEL MET KEUKEN

€85,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

kom jij mee dansen in dit Maileg kasteel? Een kasteeltoren is het droomhuis van elke kleine meid .... of liever gezegd elke kleine muis. Drie verdiepingen om heerlijk in te vertoeven. Dit kartonnen poppenhuis heeft een keuken en een schattig balkonnetje.

Laat het muizensprookje maar beginnen!


Kasteel met keuken van MAILEG
is een kartonnen poppenhuis in de vorm van een kasteel, opnieuw een slim design van dit magische Deense speelgoed merk. Een mooie woonplek voor alle je (Maileg) poppetjes, muisjes en konijntjes.

Schattige speelfiguurtjes, poppenhuis meubels & accessoires zijn apart verkrijgbaar, check zeker de andere items van Maileg!

Afmetingen: 24 x 19 x 62 cm (B x D x H)
Materiaal: gemaakt uit stevig karton met de mooie Maileg print
Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek

Het kasteel wordt geleverd exclusief meubeltjes en muizenpopjes.

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltjes en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen